HAGENS - Strategisch PR bureau Amsterdam

PR Bureau - Influencers

Influencer bureau

HAGENS is een communicatiebureau gespecialiseerd in het maken en versterken van wezenlijke verbindingen tussen mensen, merken en media.

Wij werken voor een divers pallet aan opdrachtgevers. Een van de expertises van HAGENS is het inzetten van influencers. Zo hebben wij influencers ingezet voor onder andere De Volkskrant, Plan Nederland, Jack Daniel's en het Frans Hals Museum. Influencer marketing is bij HAGENS meer dan alleen focussen op bereik. De kernwaarde van alle influencer campagnes is het gebruiken van influencers om de campagne te versterken. De ingezette influencers moeten aansluiten bij de merken en campagnes en waarde kunnen toevoegen aan het project.

Cases

plan.jpeg

Plan nederland

HAGENS heeft voor Plan Nederland meerdere influencer campagnes opgezet. Voor #LoudAboutGirls zijn Nederlandse zangeressen zijn ingezet en bij de vader-dochter-campagne de dochters van Robert ten Brink, Humberto Tan en Orlando Trustfull. 

De Volkskrant

De Volkskrant is officieel partner van toonaangevende culturele evenementen, waaronder de Parade, Dutch Design Week, IDFA en het IFFR. Met het door HAGENS bedachte concept Gast van de Volkskrant gidst de krant haar lezers langs het programma-aanbod van deze evenementen.

Frans hals museum

HAGENS heeft voor het Frans Hals Museum in Haarlem een influencer campagne opgezet. Voor de tentoonstelling 'De kunst van het lachen. Humor in de gouden eeuw' heeft HAGENS cabaretiers langs de verschillende 17e Eeuwse kunstwerken laten kijken om hun kijk op de humor uit de Gouden Eeuw laten geven.


Het team van HAGENS barst van creativiteit, enthousiasme en professionaliteit. ‘Gast van de Volkskrant’ vereist een strakke organisatie en een groot netwerk, twee zaken waar HAGENS zeer sterk in is.
— Marleen Jonker, Volkskrant

Wil je weten wat wij voor jou kunnen doen? Neem contact op.